Jämtlands största idrottsförening

SM XCO/XCE/XCR 2018

När? 18-22 juli 2018.
Var? Frösö Park på Frösön, Östersund

SM i mountainbike XCO/XCE/XCR arrangeras av Frösö IF i Östersund (Frösö Park) den 18-22 juli 2018 och även 2019. Området är publikvänligt med direkt närhet till hotellfaciliteter, spa, träningsmöjligheter, parkering och flygplats. Inbjudan och PM kommer att publiceras i tävlingskalendern.

swecyclingonline.se

MATS NYGREN VM 5:A

2015-09-03

Idag avgjordes VM-tempot i Danska Hobro. 561 cyklister gjorde upp om 18 Världsmästar titlar och en av deltagarna var Mats Nygren tävlande för Frösö IF/Fuji Racing Team, tävlande i H45. Mats körde in på en grym 5:e plats, endast 11 sekunder från bronsplatsen. Distansen som kördes var 18,6 km och Mats hade tiden 25:11, ett snitt på 44,31 km/tim. Vann gjorde Richard Feldman från USA.
Hela resultatlistan hittar ni här »

MATS NYGREN NORDISK MÄSTARE

2015-07-27

I helgen var det utklassning i världsklass när nordiskamästerskapen gick av stalpen, Mats Nygren från Fuji racing team är numera dubbel nordiskmästare!! härligt Mats och ett stort GRATTIS till dig. Mats spar inte på krutet för redan nu till helgen den första augusti kör han nästa tävling här i Östersund då han ställer upp i Storsjön runt.

PREBEN UTTAGEN I LANDSLAGET

Preben Larsen (till höger) från Fuji racing team debuterar nu till helgen i landslaget, tävlingen körs i Uppsala och heter Scandinavian race, Grattis Preben och lycka till i helgen!!

ANDREAS VANN TOJ

Andreas Ocklind vann årets upplaga av Tour of Jamtland med start i Storlien och mål i Åre. Robin och Anders spurtade också kanonbra och gick in som trea respektive femma. Länk till resultatlista »

SEGER I SOLLERÖLOPPET

Robin vann juniorernas Sollerölopp genom att ta hem spurten.
Robin som kör första år som junior går från klarhet tillklarhet. Snyggt kört och grymt mycket grattis.

KALLE VALLEJ VANN JÄMTHJULINGEN

Rekordmånga deltagare genomförde 2013 års Jämthjuling, cirka 500 personer valde att cykla den drygt 4 mil långa sträckan runt Brunfloviken. Snabbast av alla var Kalle Vallej tävlande för Team Fuji Racing/Frösö IF på rekordtiden 57:07. Karl vann spurten före David Ekholm och "veteranen" Mats Nygren på tredje plats. Även Mats tävlar för Team Fuji Racing. Länk till resultatlistan hittar du under nyheter.

STIPENDIATER

NYHETER

Frösö IF Cykelsektion fick Gärdin & Perssons stipendium "Unga mot toppen" för 2012. Stipendiet på 10.000 kr delades ut av företagets VD Eva Lund Backman samt företagets ägare Johan Hörnell.

Stöd våra sponsorer!
Dom stödjer oss!