Alla barn mellan 6-15 år är välkomna att delta i orienteringsskolan 2021

Sista veckan på sommarlovet är alla barn och ungdomar mellan 6-15 år välkomna att testa på orientering. Alla, oavsett om ni har testat på orientering tidigare eller inte, är välkomna! Ni behöver alltså inte vara medlem i någon förening för att få delta! ALLA är välkomna! Och det är gratis!

Våra underbara ungdomsledare kommer tillsammans med oss andra ta hand om er som vill testa på orientering eller om ni vill lära er mer om orientering.

16-19 augusti kommer vi att ta hand om era barn och ungdomar mellan klockan 10.00-14.00 varje dag ska de få testa på orientering och lära sig mera!

För de som är lite yngre blir det mycket lek, de som har lite mer kunskap om orientering är självklart välkomna de också. Våra ungdomsledare kommer att anpassa aktiviteterna på dagarna utifrån vilken kunskap om orientering som barnen och ungdomarna har. Vi kommer att dela upp oss i många mindre grupper!

Vi kommer att vara utomhus hela veckan så det gäller att klä på sig ordentligt.

Vi bjuder också på mat för alla som deltar. Tillsammans med bidrag från Östersunds Kommun kan vi erbjuda 90 platser för denna orienteringsskola.

Anmäl er redan nu till Orienteringsskolan 2021. Ni vuxna som vill vara med på dagarna är självklart välkomna ni också! 

Skicka in intresseanmälan snarast till:

niclas.lidstrom@oringen.se

Skriv där namn, ålder, eventuella allergier (eller andra behov när det gäller mat), målsmans namn, adress, mailadress och telnr och om ditt barn/ungdom vill vara med i någon kompis grupp!