Barnskidskolan söker ledare

Barnskidskolan 2023

Vi söker fler föräldrar som kan ställa upp som ledare/hjälp på barnskidskolan, vi har stort intresse och önskar kunna ge fler barn chansen att vara med,  men då behöver vi hitta fler föräldrar som kan ställa upp.
Kontakta Helena Ståhl på anelehs@hotmail.com om ni är intresserade eller har några frågor. 
Frösö IF – Skidor 
Barnskidskolan

Frösö IF bedriver varje vinter skidskola för barn mellan 4-7 år. Inför vintern 2023 innebär det barn födda från augusti 2015 till april 2019. Barn som är födda tidigt 2015 kan ibland passa bättre i barnskidskolan än i grön träningsgrupp, kontakta oss om ni funderar

Anmälan till vinterns barnskidskola öppnas från den 1/11. Vi träffas 10 måndagar på Lövsta Aktivitetscenter (LAC) under januari-mars. Tiden är som tidigare 18-19, sista kvarten är det fikapaus.

I år börjar barnskidskolan den 16 januari 2023, uppehåll v 10, och sista gången är måndagen 27 mars.

Barnskidskolan har ingen egen avgift utan bekostas med medlemskap i Frösö IF, så i anmälan kom ihåg att anmäla och betala för familjemedlemskap om ni är fler i familjen som är medlemmar i Frösö IF. Fokus ligger som vanligt på att leka på skidor och därigenom lär sig barnen en massa.

Vi har ett maxantal för deltagare som styrs av hur många ledare vi är, ni som inte får plats kommer att ställas i kö för utökade grupper om vi får in ledare.

Barnskidskolans instruktörer är föräldrar till barnen i barnskidskolan så vi behöver er föräldrar!

Det finns möjlighet att gå lokala barnskidledarutbildningar för den som är intresserad och barn vars föräldrar är ledare i barnskidskolan får givetvis också plats.

Det kommer även att behövas 1 eller 2 fikakoordinatorer som ser till att den biten fungerar.

Samtliga föräldrar som inte är instruktörer kommer att ha en eller två måndagar då de ansvarar för att fixa mackor och varm saft. Dessutom tillkommer föräldraarbete på något av vinterns skidarrangemang. (Mer info om det kommer.)

Om du kan ta på dig någon av de uppgifterna, kontakta mig i samband med anmälan till barnskidskolan.

Välkomna i vinter!!

Helena Ståhl anelehs@hotmail.com 

0730459720