Beställ nya klubbkläder

Frösö IF firar 100 år och nuvarande overaller och orienteringsdressar har hängt med i 15 år. Webbshopen är nu öppen för beställning av nya overaller samt tävlingskläder. Designen är modernt uppdaterad och sneglar tillbaka mot den gamla Frösö IF dressen i mörkblått med rödvita inslag.

Träningsoverallen heter ”Running jacket/Running pants” och är bättre anpassad till att löpa i än nuvarande modell som mest fungerat som överdrag.

Tävlingsplagg:

”Battle shirt” och är ganska lik nuvarande tävlingströja med något bättre ventilation i ryggen.
”O-Top” helt i ventilerande mesh-tyg för varma dagar eller svettiga ryggar.
”Active T-shirt” Funktions-tshirt för barn i samma design som de andra två tävlingströjorna till superpris.

Som underdel finns de klassiska 3/4 tunna byxorna samt hellånga i tunnt nät-tyg. Du kan även välja mellan tights i lång eller 3/4 längd.

Alla dessa delar är subventionerade i pris av sponsorer samt av klubben. Priset i Klubbshopen är din egen andel som du betalar vid beställning.

Ett urval av testkläder finns hos Patrik Brorsson som går att testa efter kontakt via telefon 0702268128. Kläderna levereras av Noname som efter kontroll verkar ha likvärdiga storlekar mot tidigare leverantör Trimtex på tävlingskläderna. Generellt är kläderna ganska små för sin märkta storlek.

Nu är er clubshop öppen för beställning.

https://clubshop.nonamesport.com/
Följ stegen där och logga in med er unika kod.
Er kod: 00205fi
Stängning 27/4 kl 22.59