Familjeläger 2024 i Vålådalen

Helgen 13-14 april samlade Frösö IF:s skidsektion 120 skidåkare från föreningen  för sitt traditionsenliga familjeläger, i år i Vålådalen. Trots lite utmanande före på grund av det varma vädret fick vi alla åka riktigt mycket skidor tillsammans.

Genom att bjuda in hela familjerna till alla våra skidåkare fick vi en fantastisk palett över skidåkare i åldrarna från några år, via barnskidskolebarn, barn och ungdomar i träningsgrupperna, äldre syskon i gymnasieåldern, samt föräldrar. Särskilt fin blev gemenskapen under lördagskvällens 10-kamp i sporthallen och under söndagens rafflande och roliga stafett, med åldersblandade lag.

Skidsektionen är så glada och tacksamma över vår fina verksamhet, den skidglädje vi får dela under en sådan här helg, och de värdefulla arbetsinsatser under Nordiska ungdomsspelen och skidskyttevärldscupen som föräldrar och några ungdomar bidragit med under året. Intäkterna vi får därifrån bidrar till subventionen av lägeravgiften, för att möjliggöra för fler att kunna delta i lägret.