Fotbollen tar pause!

Frösö IF Fotbollssektion pausar all verksamhet inomhus!

Under fredagen kom nya uppdaterade restriktioner från Folkhälsomyndigheten och Regeringen som delvis rekommenderar alla kommuner att stänga all verksamhet som inte är nödvändig – däribland idrottshallar. Detta medför att Frösö IF Fotbollssektion pausar vår verksamhet inomhus med omedelbar verkan fram till den 11 januari – då vi kommer med ny information utifrån det läge som gäller då. Vi vet att läget förändras hela tiden. (Beslutet gäller samtliga kommunala hallar, samt även ÖP-hallen och Frösö Park.)

Vi vill dock inte stänga ner all verksamhet. Finns vilja och möjlighet i lagen tycker vi det är ok att genomföra alternativa träningar utomhus – utifrån de riktlinjer som fortsatt gäller för barn och ungdomsträningar. https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

Löpning, snöfotboll?, skidåkning, styrketräning – alternativen är många hur vi kan genomföra träningar på ett sätt med väldigt låg risk för smittspridning. Med sunt förnuft och god hänsyn till varandra kan vi fortsätta röra på oss tillsammans.

Ta hand om er och var rädda om varandra!

Eventuella frågor skickas till fotbollsstyrelsen via kansliets mail: frosoif@frosoif.se

Frösö IF Fotboll