Intresserad av fotboll?

 

 

Är du intresserad av fotboll? Vill du vara med och skapa förutsättningar för gemenskap, rörelse, glädje och en meningsfull fritid i samband med fotboll här på Frösön? Frösö IF fyller på i fotbollssektionens styrelse, och du behövs!

När vi letar efter fler ledamöter till fotbollsstyrelsen vill vi få med personer med olika perspektiv, erfarenhet och engagemangsinrktning inom fotbollsverksamheten. Planen framåt är att dela upp arbetet för fotbollsstyrelsen i olika verksamhetsområden:

  • 5 mot 5, 7 mot 7 (7-12 år)
  • 9 mot 9, 11 mot 11 (13-15 år)
  • Junior/Senior och utvecklingslag (+15 år)

Beroende på vilket eller vilka av ovanstående områden du känner mest engagemang för kan du välja att fokusera mest på just den delen av fotbollsverksamheten.

Att medverka i styrelsen ger dig möjlighet att bidra och påverka så att Frösö IF kan fortsätta bedriva viktig och värdefull fotbollsverksamhet för spelare i olika åldrar, på olika nivåer och med olika förutsättningar.

Du kanske är en engagerad förälder, farbror, storasyster eller morfar? En tidigare aktiv spelare? Någon med erfarenhet av att leda och träna grupper inom fotboll eller annan idrott? Någon som har erfarenhet av idrottsföreningsengagemang? Du kan bidra!

Välkommen till ett öppet möte måndagen den 17 juni kl. 18:30-20:00 på Frösö IF:s kansli på LF Jämtland Arena (Lövsta) där du får träffa representanter från den nuvarande fotbollsstyrelsen och prata mer om hur ditt engagemang i fotbollsstyrelsen skulle kunna se ut. Meddela att du kommer till ferm.linus@gmail.com så att vi kan ordna fika till lagom många.

Varmt välkommen önskar fotbollsstyrelsen och huvudstyrelsen i Frösö IF!