Medlemsmiddag för Frösö IF orientering – alla välkomna

Söndag 27 februari bjuder vi in alla duktiga funktionärer och medlemmar i Frösö IF orienteringssektion till en klubbträff där vi träffas, pratar, umgås och äter god mat.

Traditionen med en middag för våra medlemmar har nu fått vila i nästa två år men nu hälsar vi er alla välkomna till denna eftermiddag.

Vi träffas på ”Hos Andreas” på Frösön, restaurangen ligger bredvid Friskis vid Frösö Strand på söndag 27 februari klockan 16.00.

 

Frösö IF orientering bjuder alla medlemmar/funktionärer på god mat och trevlig stämning.

Ta med ett paket som vi kan lotta ut som pris i vårt lotteri som vi kommer att arrangera under middagen.

Har du någon matallergi vill vi veta det också, vi vill också att du berättar hur många ni kommer.

 

Eftersom det fortfarande pågår en pandemi så vill vi att alla som känner sig lite småsnoriga eller ont i halsen stannar hemma denna eftermiddag. Vi kommer också att sitta med lite avstånd för att säkerställa att vi alla håller oss friska.

Maila till: niclas.lidstrom@oringen.se och berätta ditt namn, hur många som kommer och om du har någon allergi när det gäller mat. Vi vill att ni skickar in detta senast tisdag 22 februari så att vi kan tala om för Andreas hur många som kommer.

Välkomna till en trevlig klubbkväll där vi ska berätta lite om säsongen 2022 och vilka tävlingar som vi ska arrangera och berätta lite om O-Ringen i Åre 2023.

Välkomna hälsar styrelsen