Nu startar höstens barmarksträning!

Äntligen börjar vi samlas så smått igen efter sommaruppehållet för lite barmarksträning! Röda gruppen smygstartar redan nu på måndagen den 30 augusti (kallelse har gått ut till berörda). Måndagen den 13 september kör även övriga träningsgrupper (grön, blå och rosa) igång. På måndagar kör alla fyra grupperna på Lövsta AC kl. 18:00-19:00. Där tränar vi bland annat löpning och stavgång för styrka, uthållighet och spänst. På torsdagar blir det träning på ÖSK för blå, rosa och röd grupp kl. 18:00-19:15. Där blir det en del rullskidor, som finns till låns under passen från sektionen. Se gärna redan nu över stavar för stavgång och rullskidor utifrån vad som är aktuellt för dig/er.

Vi är väldigt glada över att vår verksamhet kan fortgå ungefär som vanligt nu, men vi måste naturligtvis fortsätta ta hänsyn till smittspridningen i samhället. Vi stannar hemma om vi inte är helt friska, vi har god handhygien före och efter passen, och vi håller  bra avstånd till varandra.

Som vanligt är föräldrar välkomna att hänga på grupperna ut på passen, och om ledarna behöver en hjälpande hand med att till exempel hålla koll på kön i en grupp eller något annat så är det väldigt uppskattat om vi hjälps åt att bidra med det. Tillsammans är vi Frösö IF Skidor!