Ungdomsträningen startar upp 29 augusti – välkomna!

Hej alla orienteringssugna ungdomar!

Skolstarten börjar närma sig och därmed också Frösö IFs orienteringsträning. Måndagen den 29 augusti kl 18.30 drar vi igång med samling vid Frösötornet, (OBS! Ny samlingsplats) Vi hoppas att alla ni som orienterade med oss i våras även dyker upp nu i höst samt att vi önskar alla nya hjärtligt välkommen till vår verksamhet. Då vi har rekryterat ytterligare 2 ledare till grön grupp (nybörjargrupp) ser vi att vi kan få till en trygg och rolig träning även för de något yngre och mindre erfarna orienterarna födda 2013 och tidigare. Vi skulle dock önska ytterligare 1-2 ledare i denna grupp för att säkra upp för ev frånvaro.

Nytt för i höst är att vi kommer att ha olika samlingsplatser för våra träningar. Alla grupper; grön, vit, gul och orange grupp, samlas på samma plats för att möjliggöra för hela familjen att kunna delta. Träningen pågår mellan kl 18.30-20.00. (Med erfarenhet från våren då vi såg att det var svårt att hinna till kl 18 och 1 timme var för knappt, senarelägger vi träningen 30 minuter samt håller på 30 minuter längre)

Träningsplanen för höstens orienteringsträningar

29/8 U-träning – Frösötornet

5/9  U-träning – Rödön

12/9 U-träning – Rödön

19/9 U-träning – Björkbackaparken

26/9 U-träning – Sandvikens Camping

3/10 U-träning med säsongsavslutning

Preliminärt kommer vi att erbjuda ett extra tillfälle för att testa på nattorientering

10/10 U-träning extra – nattorientering – start kl 19.30 (OBS! Annan tid för att nattorientering kräver mörker)

Vi önskar att meddelar att ert barn vill delta i höstens träning genom att maila hanna@advexa.se

Skriv barnets namn och personnummer, föräldrars telefonnummer och mailadress samt om ni kan tänka er att vara en del av Frösö IF orienteringsledargrupp.

Med vänliga hälsningar,

Tränarna