Skidavslutning 20/21

Avslutning vintersäsongen 20/21

Nu har både träningsgrupperna och barnskidskolan avslutat sina aktiviteter för den här säsongen. För träningsgruppernas del skedde avslutningen med stafetter, övningar och fika i ymnigt snöfall på ÖSK. Barnskidskolan blev vid sitt sista tillfälle sponsrad med fika av en engagerad frösöbo som ville stötta vår verksamhet med ett ekonomiskt bidrag.

I både träningsgrupperna och barnskidskolan har intresset för att åka skidor med Frösö IF varit stort den här säsongen. Vi har sett en ökad tillströmning av aktiva, och trots coronarestriktioner har vi glädjande nog kunnat genomföra vår verksamhet till stora delar. Det som blivit påverkat är framför allt läger och tävlingar, och det hoppas vi nu alla kommer att kunna genomföras lite mer som vanligt under nästa säsong.

Tack alla duktiga skidåkare i barnskidskola och träningsgrupper! Tack alla föräldrar! Tack alla våra duktiga ideella ledare! Tillsammans bygger vi en värdefull gemenskap kring skidåkningen, och bidrar till rörelseglädje och ökat välbefinnande för både barn och vuxna.

Full fart på träningsgruppernas avslutning. Foto: Annica Westerlund