Frösö IF Skidor

Frösö IF:s skidsektion bedriver verksamhet för barn och ungdomar från 4 år och uppåt.
För de yngre barnen (4-7 år gamla) finns Barnskidskolan. Träningsgrupperna vänder sig till barn och ungdomar från 7 år och uppåt.

Att vara medlem

Det kostar en mindre träningsavgift att vara med i vår verksamhet, och att deltagare ska vara medlem i Frösö IF. Dessutom måste du som förälder gör några arbetsinsatser per år i samband med våra arrangemang. 

Vill du börja i en träningsgrupp, hör av dig till Anna Grundqvist (annagrundqvist@gmail.com).

Information om anmälan till barnskidskolan kommer till tidigare deltagare via mejl under oktober, och till övriga här på hemsidan strax därefter. 

Mer detaljerad information om verksamheten i Frösö IF Skidor finner du genom att klicka på länken nedan.

Nyheter

Träningens inriktning

Vi strävar efter att ge möjlighet till skid- och rörelseglädje för barn och ungdomar. Tjejer och killar tränar tillsammans med sina jämnåriga.

Föräldrar är också välkomna att delta vid träningarna, och gärna hjälpa till med enkla uppgifter som ledarna vid behov beskriver.

Tid och plats för träningar - träningsgrupper

Vintersäsong:
Samtliga träningsgrupper tränar på måndagar klockan 18-19 på Lövsta skidspår vid Frösö skidlek. Vid snöbrist flyttar vi träningen till ÖSK. På torsdagar klockan 18:00-19:15 tränar blå, rosa och röd grupp även på ÖSK.

Barmarkssäsong:
Samtliga träningsgrupper tränar på måndagar klockan 18-19 vid Lövsta aktivitetscenter. På torsdagar klockan 18:00-19:15 tränar blå, rosa och röd grupp även rullskidor på ÖSK.

Tid och plats för barnskidskola

Barnskidskolan äger rum under tio måndagskvällar januari-mars klockan 18-19. 

Vi håller till på Lövsta aktivitetscenter på Frösön. Vid snöbrist kan enstaka tillfällen byta plats till ÖSK.  

SPONSORER FRÖSÖ IF:S SKIDSEKTION