Fantastiskt i Vålådalen!

Helgen 19-20 mars genomförde vi återigen vårt efterlängtade familjeläger i Vålådalen, efter ett års uppehåll under pandemin. Som vi hade längtat, och så lyckat det blev! Som bonus hade vi dessutom tidernas vårväder!

På lördagen började vi med skate och teknikpass då alla grupper fick åka i olika banor med inslag av skicross, käppar och svängar. Efter lunch blev det klassiskt långpass, då många fick möjlighet att ta sig upp på högfjället med fantastiska vyer över fjällvärlden.

Söndagen kretsade kring mixade skatestafetter där även vuxna och ledare deltog, vilket var ett mycket uppskattat inslag.

Som avslutning tackade vi våra ledare i träningsgrupperna som gör ett så fint ideellt arbete med våra barn och ungdomar. De fick som tack ett varsitt premiärexemplar av våra nya tjockare ”tofsmössor” som det fortfarande finns exemplar kvar att köpa av vår klädansvarig Marie Mattsson.

Vi genomförde också en föräldrasamling där vi lärde känna nya skidvänner inom sektionen, pratade om träningsverksamheten, beskrev skidsektionens styrelsearbete och bemannade skidsektionens aktivitet på Frösö IF:s 100-årsjubileum på Lövsta den 3 april.

Tusen tack till alla inblandade för ert engagemang och bidrag till en lyckad skidhelg där vi alla fått rörelse, samvaro, skratt och gemenskap med skidåkning i centrum!